fbpx
was successfully added to your cart.

Auktion till förmån för välgörenhet

 

AUKTION TILL FÖRMÅN FÖR VÄLGÖRENHET

Nu har du chansen att buda hem vår fantastiska fåtölj – Bollo. Bollo är formgiven av Andreas Engesvik och är i vår mening redan en blivande klassiker med dess specifika karaktär. De generösa mjuka formerna i kombination med de eleganta metallbenen skapar en spännande gestalt. Bollo är inte bara ett estetiskt hantverk utan bjuder dessutom på en fantastisk komfort utöver det vanliga.

Den fåtölj som vi auktionerar ut är klädd i en lyxig bomullssammet och den röda färgen är medvetet vald för detta hjärtliga tillfälle.

Välgörenhetsauktion – vad innebär det?

Vår tanke med denna auktion är att hela vinstsumman går oavkortat till en valfri* välgörenhetsorganisation som budvinnaren/köparen själv väljer. Vad klappar ditt hjärta extra för eller arbetar du på ett företag där ni värnar om något speciellt?

* Fogia förbehåller sig rätten att godkänna vald organisation. Detta för att det skall gå i linje med våra värderingar.

Hur går auktionen till?

Själva auktionen tar endast plats på Fogias Facebooksida. Samtliga bud hanteras via kommentarsfältet.

Auktionen startar den 20 maj och avslutas den 27 maj på Mors dag, för mer specifika detaljer om tider, se nedan. Auktionen utgår från ett startpris på 1.500 SEK. Ingen kommission tillkommer på slutbudet.

Fogia står ej för fraktkostnaden. Fåtöljen finns tillgänglig för avhämtning i Fogias butik i Finnboda varv, Nacka. Om frakt önskas kan vi hjälpa till med hantering och kostnadsförslag.

Budvinnaren/köparen får en faktura där vinstsumman betalas till Fogias bankgiro. Vi kommer att föra in pengarna till önskad välgörenhetsorganisation och redovisa detta senare på den här sidan.

Start för auktion: söndag 20 maj

Tid: 10.00

Slut för auktion: söndag 27 maj

Tid: 22:00

Vid frågor om auktionen, kontakta oss på: auktion@fogia.se