fbpx

Careers

Fogia Market söker inredare med säljfokus

Fogia Market är det internationella möbelvarumärket Fogias konceptbutik, showroom och huvudkontor. Den ligger i en fantastisk före detta ångmaskinverkstad till Finnboda Varv, alldeles vid vattnet och blickar över Stockholms inlopp. Fogia Market nämns ofta som en av Nordens mest inspirerande designmiljöer.

Arbetar du som inredare/stylist och vill komplettera din arbetstid med det perfekta jobbet? Vi söker dig som älskar att sälja design och vill hjälpa våra kunder att få en helhetsupplevelse.

Denna tjänst vänder sig till en person som kan arbeta flexibelt, några vardagar i veckan och gärna varannan helg. Deltidstjänsten kan anpassas efter behov. Din bas kommer att vara på Fogia Market där lokalen brukas både som showroom och butik. All inredningskonsultation kommer att ske på plats primärt och en stor del av arbetet kräver att du är självdrivande och ger våra kunder förutom fantastisk service – nya möjligheter och perspektiv på hur de kan få till drömhemmet med hjälp av din expertis.

Arbetsuppgifter:

  • Försäljning av möbler samt inredningsprodukter
  • Inredningskonsultation till kunder på plats och sedan hos kund
  • Blandade uppgifter som tex orderläggning, uppackning, prismärkning och hålla ordning på lagret
  • Hjälpa till så att Fogia Market alltid visar sig från sin bästa sida
  • Vara med vid planering av event från idéstadie till genomförande

Vi söker dig som:

  • Är engagerad och brinner för inredning och design
  • Har en situation där deltidsarbete fungerar som ett bra komplement
  • Har erfarenhet av försäljning och vill kombinera det med inredningskonsultation
  • Är självdrivande och kan sätta upp en egen plan för genomförande och mål
  • Meriterande är om du har en fotografisk bakgrund och kan dokumentera dina jobb

Hos oss får du:

Förmånen att få arbeta för ett av Sveriges främsta och mest växande  designvarumärken med välkända produkter. Möjlighet att vara med och påverka och utveckla. En härlig gemenskap i ett kreativt och målinriktat företag.

Kommunikation: 10 min med buss från Slussen eller ta båtturen ”Sjövägen” från Nybrokajen, ca 20 min.

Passar denna beskrivning in på dig? Skicka då din ansökan tillsammans med CV och personligt brev till marcus.huber@fogia.se så snart som möjligt. Vi träffar kandidater löpande och tillsätter tjänsten så fort vi har funnit rätt person.

We are using cookies to enhance your browsing experience. By using the site, you acknowledge that you accepting us using cookies.

SUBSCRIBE TO FOGIA'S NEWSLETTER
FOR EXCLUSIVE UPDATES AND EVENTS.

All done. Nice work.