fbpx

Careers

Fogia Market söker extrapersonal till helger och vid behov

Fogia Market är det internationella möbelvarumärket Fogias konceptbutik, showroom och huvudkontor. Den ligger i en fantastisk före detta ångmaskinverkstad till Finnboda Varv, alldeles vid vattnet och blickar över Stockholms inlopp. Fogia Market nämns ofta som en av Nordens mest inspirerande designmiljöer.

Nu vill vi utöka vårt gäng med en person som någon som brinner för försäljning av kvalitetsprodukter i internationell världsklass!

Vi söker dig som vill arbeta extra på helger, vissa vardagar, vid behov samt under semestertider. Det är viktigt att du älskar försäljning, har mycket energi och självklart hög servicekänsla. Är du dessutom intresserad av design och inredning är det ett plus. Vi anordnar ofta event och vi ser gärna till att du är med och driver dessa från idé till genomförande.

Arbetsuppgifter:

  • Försäljning av möbler samt inredningsprodukter
  • Blandade uppgifter som tex orderläggning, uppackning, prismärkning och hålla ordning på lagret
  • Hjälp till så att Fogia Market alltid visar sig från sin bästa sida

Vi söker dig som:

  • Är engagerad och brinner för försäljning
  • Har en situation där visstidsarbete passar bra, tex kan du vara student med några år kvar på dina studier
  • Har erfarenhet av butiksförsäljning
  • Har möjlighet att rycka in med kort varsel och kan arbeta under helger
  • Designintresse är ett stort plus, men inget måste.

Hos oss får du:

Förmånen att få arbeta för ett av Sveriges främsta och mest växande  designvarumärken med välkända produkter. Möjlighet att vara med och påverka och utveckla. En härlig gemenskap i ett kreativt och målinriktat företag.

Kommunikation: 10 min med buss från Slussen eller ta båtturen ”Sjövägen” från Nybrokajen, ca 20 min.

Passar denna beskrivning in på dig? Skicka då din ansökan tillsammans med CV och personligt brev till marcus.huber@fogia.se så snart som möjligt. Vi träffar kandidater löpande och tillsätter tjänsten så fort vi har funnit rätt person.

We are using cookies to enhance your browsing experience. By using the site, you acknowledge that you accepting us using cookies.

SUBSCRIBE TO FOGIA'S NEWSLETTER
FOR EXCLUSIVE UPDATES AND EVENTS.

All done. Nice work.