fbpx
was successfully added to your cart.

Dags att byta ut vår butiksutställning – välkommen in på utförsäljning 30/11

By november 20, 2017Event, Konceptbutiken

Snart är det dags att byta ut vår butiksutställning. Vi kommer att lämna plats för nya möbler som inkommer efter årsskiftet. Vi ger er därför möjligheten att i förhand –  vid detta unika tillfälle – boka upp er på utställningsmöbler till reducerade priser.

Vi kommer att sälja möbler direkt från den befintliga utställningen. Dessa möbler kommer att levereras mot en reducerad fraktavgift under vecka 3 i januari. Här är det först till kvarn som har chansen att förhandsboka möbeln mot full betalning. Praktiskt sett går det till så att möblerna är märkta med röda plastfickor. Ta med dig den röda prisskylten ur plastfickan till kassan för betalning.

Det kommer även att finnas möbler från vårt lager som kommer att vara tillgängliga för att ta hem direkt under kvällen.

Om du inte själv har möjlighet att ta med din möbel direkt kan vi ordna detta mot ett subventionerat pris på 795 kr (ord. pris 1 500 kr). Tänk till på att ta med bärhjälp då vi inte har möjlighet att hjälpa till på plats.

Vår officiella utförsäljning börjar dagen efter, den 1 december, och då med en lägre rabattsats och håller på fram till 22 december.

Välkomna till en rolig shoppingkväll!

Datum: Torsdag den 30 november
Tid: Kl. 17.00 – 20.00
Plats: Fogia Market i Finnboda hamn
Betalningsmedel: Endast kortbetalning. EJ kontanter.