was successfully added to your cart.

Fogia söker butikspersonal

By maj 20, 2016Lediga tjänster

Vill du vara med och utveckla och driva Fogias konceptbutik i Stockholm?

Vi söker nu några riktiga eldsjälar som vill vara med att ta vår fina konceptbutik till nästa nivå. Vi behöver både dig som vill arbeta heltid och dig som vill arbeta extra på helger. Det viktigaste är att du är orädd, driven och har stor passion för det du gör.
Är det du?

Under drygt trettio år har Fogia i samarbete med noggrant utvalda formgivare designat och producerat kvalitetsmöbler – för privatpersoner, företag och offentliga miljöer.

Dina arbetsuppgifter:

  • Att öka försäljningen i vår butik.
  • Att utveckla butikskonceptet.

Din bakgrund:

  • Du är säljare ut i fingerspetsarna.
  • Du har jobbat med att driva förändring tidigare.
  • Designintresse premieras

Du arbetar självständigt mot uppsatta mål och har ett stort driv i att genomföra och leverera resultat. Som person är du strukturerad, serviceinriktad, hands-on och lösningsorienterad. Social kompetens, sunt förnuft och ett tydligt affärsmannaskap är egenskaper vi värdesätter högt.

Hos oss får du:

Förmånen att få arbeta för ett starkt och växande varumärke med välkända produkter. Möjlighet att vara med och påverka och utveckla.
En härlig gemenskap i ett kreativt och målinriktat företag.

Butiken ligger vackert belägen nere vid vattnet i Finnboda, 10 min med buss från Slussen.

Passar denna beskrivning in på dig? Skicka då din ansökan tillsammans med CV och personligt brev till marcus.huber@fogia.se så snart som möjligt. Vi träffar kandidater löpande och räknar med att ha rätt personer på plats innan midsommar 2016. Har du frågor kontakta Marcus Huber på 076-525 11 15.

Fogia är ett av Sveriges ledande möbelvarumärken. Sedan 1981 har vi samarbetat med några av Skandinaviens mest erkända formgivare, för att ta fram möbler som vi tillverkar med stor passion i vår egen fabrik i Norra Europa, i de allra bästa materialen och av skickliga hantverkare. Vi gör möbler från grunden för alla som uppskattar skandinavisk design, hantverk och kvalitet.