fbpx
was successfully added to your cart.

Välkommen på julmys på Fogia Market 9/12

By november 22, 2017Event, Konceptbutiken

Kom och träffa en av Sveriges bästa paketinslagare

Julen börjar närma sig med stormsteg och kanske hör du till den skaran som är tidigt ute med julklappsinköpen, men inte hunnit slå in dem ännu? Eller hör du till den grupp som fortfarande inte har hunnit och behöver få inspiration och julklappstips?

Vi på Fogia Market har bjudit in Annica Thorberg från Surprisehouse för att ge oss tips samt visa hur vi kan gå tillväga för att få till de allra vackraste paketen. Annika Thorberg är specialist på japanska viktekniker och har lång erfarenhet av att hålla workshops samt föreläsningar inom inslagningsteknik.

Besök oss för en lugn eftermiddag fylld med julmys, paketinslagning och julshopping. Vi bjuder på fika och har fyllt på butikens sortiment med bra erbjudande på accessoarer. Det finns julklappar till mormor, pappa, barnbarnet och resten av släkten samt vännerna.

Det går även bra att ta hit dina redan gjorda inköp (dock inte allt för stora paket) och slå in dem på plats. Likaså om du vill ta med eget material. Detta är ett öppet event – alla är välkomna på julmys. Se bara till att OSA så att fikat räcker till alla.

När: Lördag den 9/12
Tid: 13:00 –  15:30
Plats: FogiaMarket – Finnbodavarvsväg 19A
OSA: 7/12 till event@fogia.se eller via Facebook

Välkomna till Fogia Market på julmys!