fbpx
was successfully added to your cart.

Vem är Luca Nichetto? Event 11/10

Luca Nichetto är född i Venedig, Italien, och har studerat vid stadens Istituto statale d’arte, innan examen togs 1998 i industridesign på Università Iuav di Venezia.

Nichettos arbete har ställts ut över hela världen och har varit föremål för tillbakablickar i städer som Venedig, London, Paris och Stockholm. Han har tilldelats ett flertal internationella designpriser för sin mycket forskat, innovativa designprojekt, som sträcker sig över produkter, möbler och tillbehör.

För Fogia har han tagit fram soffan JORD som är lyx personifierat och gestaltat i ett soffsystem. En internationell topprodukt i skandinavisk tappning med exklusiva materialval och påkostade lösningar.
Välkommen att komma och lyssna på Luca Nichetto som berättar om sin karriär som formgivare och hur han skapat flertalet ikoniska produkter för Fogia.

Vi börjar eventet med vinprovning av Prosecco från venetianska distriktet. Vinkällarmästaren Fredrik Schelin, också grundaren av Sweden Wine Club kommer att bestå oss med provningen. Till vinet serverar vi tilltugg.
Viktigt, se till att komma i tid så att ni inte missar vinprovningen. Strax där efter börjar Lucas spännande föredrag.

När: 11 oktober
Tid: 18:30-20.00

OSA till event@fogia.se
Märk anmälan med Luca Nichetto samt hur många deltagare